A Z-SWITCH elektromos fali szerelvénycsalád elemeit saját ízlésed szerint tudod összeválogatni. Maradj egyedi és elegáns, válassz a szálhúzott alumínium, üveg vagy polikarbonát keretek közül és helyezd el bennük a neked tetsző kapcsolókat vagy csatlakozó aljzatokat. Kínálatunk két nagy kategóriára bonthatók: a RockMe klasszikus mechanikus kapcsolócsaládra és a TouchMe érintőpaneles kapcsolókra. A kapcsolókon túl kiemelkedő termékpaletta áll rendelkezésre csatlakozókból is. Legyen szó 230V-os fali dugaljról, hálózati, multimédia vagy USB aljzatokról, ezek egyaránt részét képezik a portfóliónknak. A szerelvények 1-től 5-ig sorolhatóak. Olyan igény is előfordul, hogy az egyes helyiségekbe különböző színű keret/kapcsoló kerüljön. 

 

 

Hagyományos kapcsolóink műanyag burkolattal az alábbi matt színekkel érhetőek el:

  • fehér
  • fekete
  • arany
  • szürke

 

Hagyományos kapcsolóink között megtalálhatóak az általános típusok, de akár három billentyűs egypólusú és váltó kapcsolók is. A kapcsoló betétek tartalmazzák a burkolatokat, villamos bekötésük megfelel az Európában elterjedt vezetékezésnek, a szabvány falba építhető kötődobozzal kompatibilis.

 

 


Érintőpaneles kapcsolóink üveglappal az alábbi színekkel érhetőek el:

  • fehér
  • fekete
  • arany
  • szürke


Érintőkapcsolóink között megtalálhatóak az általános funkciók, azonban vezetékezésük minimálisan eltér a hagyományos kapcsolókétól. A váltókapcsolók között kettő szál vezeték szükséges, illetve nincs szükség keresztkapcsolókra, mivel a váltókapcsolók száma korlátlan lehet egy áramkörben. A kapcsolók ellenőrző fényforrással rendelkeznek. Működés közben sokkal lágyabb hangot ad ki, mint a hagyományos kapcsoló. Ettől kellemesebb a használat, alig hallható a kapcsolás. 

 

 


 

Aljzataink műanyag kivitelben az alábbi színekkel érhetőek el:

  • fehér
  • fekete
  • arany
  • szürke

 

Az aljzatok között megtalálhatóak az általános típusok, de vannak olyan speciális dugaljak is, mint a földeletlen aljzat, francia aljzat vagy univerzális aljzat. Elérhetőek 1 modul széles szerelvények is, amelyekből egy férőhelyre 2 db is tehető.

 


 

Keretek

Választható színek:                    

  • arany
  • fekete
  • fehér
  • szürke
  • ezüst

Keretek anyag választéka:

  • fém
  • üveg
  • műanyag

 

 

 

 

FÉM SZÉRIA 

Szálcsiszolt alumínium felület 

Szálcsiszolt fém kereteink elegáns, szép kivitelben, gondosan megmunkált igényes csiszolással három féle színben érhetőek el. A keretekhez tartozik egy úgynevezett rögzítő keret, amit a falra csavarral lehet rögzíteni. A rögzítő keretbe a szerelvényeket, majd rá a keretet egyszerű rápattintással lehet könnyedén rögzíteni. A keretek használhatóak vízszintesen és függőlegesen is

 

ÜVEG SZÉRIA 

Színezett edzett üveg felület 

Üveg kereteink az elegáns, fényes kivitelben, gondosan megmunkált igényes csiszolással négy féle színben érhetőek el. A keretekhez tartozik egy úgynevezett rögzítő keret, amit a falra csavarral lehet rögzíteni. A rögzítő keretbe a szerelvényeket, majd rá a keretet egyszerű rápattintással lehet könnyedén rögzíteni. A keretek használhatóak vízszintesen és függőlegesen is

 

MŰANYAG SZÉRIA 

Strapabíró polikarbonát anyag 

Polikarbonát kereteink elegáns, strapabíró flexibilis kivitelben, négy színben érhetőek el, melyek matt megjelenés kaptak. Emiatt ujjlenyomat mentes a felülete, nem látszódik meg rajta szemben a fényes felületű változatokkal. A keretekhez tartozik egy úgynevezett rögzítő keret, amit a falra csavarral lehet rögzíteni. A rögzítő keretbe a szerelvényeket, majd rá a keretet egyszerű rápattintással lehet könnyedén rögzíteni. A keretek használhatóak vízszintesen és függőlegesen is. 

 

 

Hogyan működik?

Szerelési rajz mindegyik kapcsolóhoz: » Szerelési rajzok (z-switch.com)


 

Legnépszerűbb termékek: 

 

 

Mindenki a legszebb otthonra és munkahelyre vágyik, amely biztosítja számára a megálmodott kényelmet. A Z-SWITCH küldetése az, hogy mindenkit közelebb vigyen ehhez a néha elérhetetlennek tűnő álomhoz. Válaszd tehát a Z-SWITCH termékeket, amelyek a piacon fellelhető legjobb ár-érték arányt biztosítják

A Z-Switch kapcsoló családot Lámpastúdiónk forgalmazza, így bemutatótermünkben megtekinthetőek, rendelhetőek, és készleten is tartjuk őket.


 

Érdekel a termék?

 

Nézd meg online katalógusunkat: Z-Switch-23.pdf (deborah.hu)

 

Nézd meg Z-Switch webshopunkat: Villanykapcsolók - Konnektorok - Váltókapcsolók - Keretek (z-switch.com)

 

Nézz el hozzánk és személyesen további információkkal szolgálunk neked: Főoldal - Deborah Lámpastúdió

 

 

 


 

 

Te is Tervező vagy?

 

Munkánkra igényes cégként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha technikai kérdés merül fel, abban is szívesen segítünk! 

Érdemes tudni, hogy nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk tervező partnerünk és ügyfele igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen releváns nagy alapterületű bemutatótermünkben. A kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.

Ha még nem vagy partnerünk, de szeretnél velünk dolgozni kattints ide!