TÖRTÉNETÜNK

 

A Deborah Lámpastúdió az 1992-ben induló Elektrocentrum Kft. új divíziója. Az Elektrocentrum Kft. egy családi vállalkozás. Villamossági anyagokat forgalmazó kis- és nagykereskedés, ami a kereslethez igazodva kiegészült egy lámpabolttal.  Kezdetben szolid, visszafogott körülmények között indult ez az ágazat, de a növekvő igényre való tekintettel 2018–ban megépült a jelenlegi üzlethelyiség.

A mai napig ez a legnagyobb bemutatóteremmel rendelkező szakkereskedés Budapesten. 400m2-en 1500 lámpát lehet megtekinteni, emellett pedig számos katalógus áll a vásárló rendelkezésére, amiket egy finom kávé, ital mellett kollégáink készséges segítésével tudnak átnézni.

Csapatunk jelenleg 7 főből áll, akik lendületesen, szakszerűen állnak a munkához. Lakberendezőnk egyedi látásmóddal tud a vásárlónak segíteni egy-egy lámpa kiválasztásában, vagy akár egy ház világításának megtervezésében. Igény szerint helyszíni felmérést is végez. Valamint 3D látványterv elkészítése is lehetséges igény szerint.

Abban az esetben, ha egy ház világítását szeretné valaki megtervezni egyeztetett időpontot is tud foglalni, így a vásárló nyugodt körülmények között tud döntést hozni.

Üzletünkben számos stílusú lámpa megtalálható, így nagy, és széles a kínálatunk. Megtalálhatóak nálunk az örök klasszikus csillárok, a loft, a vintage, a rusztikus, a modern stílust képviselő termékek. Üzletünk főleg közép és felső kategóriás lámpákat értékesít.

A altalános lámpa kínálat felett egyedi lámpák, egyéni elképzelések elkészítését is vállaljuk. Szaktudásunkat folyamatosan fejlesztjük így a fejlődő megvilágítási technikákban is tudunk tanácsot adni. Repertoárunkban megtalálható a nagy népszerűségnek örvendő „okos” rendszerekhez használt izzok, lámpák is. A hagyományos mennyezeti-, fali-, álló lámpákon kívül kép megvilágítással, taposó lámpákkal, kültéri világítással kapcsolatban is tudunk segítséget nyújtani.

Családi házakon kívül éttermek, szórakozóhelyek, csarnokok, nagy belmagasságú épületek megvilágításához is tudunk terméket ajánlani. Sínrendszerek tervezésében és beszerzésében is tudunk segítséget nyújtani.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleink azonnali kiszolgálást kapjanak ezért több száz termék raktárunkban is megtalálható. A raktár készletről kollégáink tudnak információval szolgálni, illetve a webshopunkon is fel vannak tüntetve az elérhető termékek.  Abban az esetben, ha nincs a raktárunkban, a rendelés leadása után munkatársunk e-mailben tájékoztatja Önt a beérkezés dátumáról, illetve azt követően a beérkezésről szintén e-mailben értesítjük a vevőt az átvételi és a fizetési módok lehetőségeiről.