Ez a budai ház minden részletében kifinomult, elegáns. Ehhez kellett a megfelelő lámpákat megtalálni, hogy kiemeljék a fő felületeket, betöltsék a nagyobb tereket és megfelelő fényt adjanak.

A dekoratív lámpák nagy része kristályos lett, ami már az előtérben is megjelenik. Tovább vittük a kristályos spot lámpákkal ezt a megjelenést, mert nagyon szépen szórja a fényt a mennyezeten és térben. Szintén kristály lámpa került a nappali és az étkező mennyezetére.Kisebb területre, mint a konyhapult kisebb méretű lámpák kerültek azonos családból, de kicsit eltérő méretekkel.

A lépcső mellett is megjelenik egy irányfény, ami elegendő fényt biztosít a feljárat biztonságos használatához akkor is, ha csak ez van felkapcsolva. Megjelennek emellett rejtett fények, amik RGB-s tulajdonságukkal a szivárvány minden színét biztosítják.

Nagyobb belmagasságú helyiségekbe szép nagy átmérővel rendelkező geometrikus mintázatú lámpa került. A fürdőszobák esetében pedig az volt a fontos szempont, hogy a különleges csempe felületeket hangsúlyosan megvilágítsák a lámpák és emellett központi fények is legyenek az általános világításért. A hálószobák kellemes hangulatú textil burás lámpákat kaptak.

Kint a bejárat, a ház falai és a kert is szépen kivilágított. A bejárat természetesen erősebb fényt kapott, hogy érkezéskor könnyű legyen a bejutás. Ezzel szemben a házfalakra fel és le világító lámpák kerültek, melyek inkább irányfények. A kertben pedig olyan lámpák vannak, amik széles szögben minél nagyobb ívben bevilágítják az ösvényt előttünk.

Végeredményben a lámpák elegánsan és tökéletesen kiemelik a ház külső és belső látvány elemeit, ami a legfőbb célunk, hogy egymás szépségét emeljék.