Ez a családi ház a mai korszellemnek megfelelő elemekkel díszített kívül-belül. Nagy üveg felületek jellemzik, mészkő, beton és egyéb szürke az uralkodó a növényzet zöld árnyalatai mellett, ami a kertet illeti.

A hosszú autó beálló falára került fel/le világító lámpatest, hogy a beállást segítse sötétben. A kert felől pedig a ház körüli kis járda fölötti tetőbe kerültek spot lámpák, amivel jól látni a kertet. Végül a ház bejárata mellett előre világító, szórt fényt adó lámpák kerültek.

Belépve a házba az előszobában és közlekedőn nagy fény erejű lámpákat találunk, ami kontrasztos fekete színű a bézs színű fal mellett. Ez a világos, sötét kontraszt jellemző az egész házban uralkodó dizájnra. Az ablakok kereteitől elkezdve néhány fal, kiegészítő sötét szürke, antracit árnyalatú lett, ami vel jól illeszkedik egy-egy szintén sötét színű lámpa.

Megfigyelhető az épület és a lámpák között, hogy jellemzően szögletes a ház kívül és belül is, viszont a lámpák inkább kerek formát kaptak, amivel kellemes egyensúlyba kerültek a formákEzzel is óvatosan kell bánni, mert ha nagyon szélsőséges az egyik forma, akkor erőltetettnek érezzük a helyiséget. Ebben a házban viszont kellemes harmóniába kerültek a szögletes és íves formák.