Ez a munka egy nagyon izgalmas kihívás volt számunkra, mert többféle funkcióra volt szükség világítástechnika területen. Minden lámpa egy okos rendszerhez kapcsolódik, amit akár a föld másik feléről is lehet vezérelni, illetve a helyszínen egy kezelőpanelen megtalálható az összes lámpa kapcsolása. A vezérlést a Philis Hue rendeszével oldottuk meg.
 

Egyrészt igény volt és fontos szempont, hogy minden asztal külön megvilágítást kapjon, ami korábbi rossz tapasztalat miatt alakult ki a tulajdonosban. Fontos volt tehát, hogy az extra magas mennyezethez rögzített sínes rendszer lámpái szűk szögű fényerőszabályozható fényforrásokkal pontosan az adott asztalt és az azon elhelyezett ételt világítsa meg, de a vendég szemét ne bántsa, aki az asztalnál ül.

A másik típusú lámpa egy kellemes általános fényt kölcsönöz az étteremnek, melyek szintén fényerőszabályozható fényforrásokat kaptak és különböző méretben készültek. A halmozás elve alapján ugyanolyanok, csak méretben különböznek. 
Tökéletes, áttetsző gömbök dekor fényforrással, ami harmóniában van az egyedi üveg tetőszerkezettel.

A konyhai terület hosszúkás formájú keskeny lámpatesteket kapott, amit szintén mi gyártottunk le. Profi konyhában, előkészítő helyiségben a fény visszaadási index fontos szempont, a színhőmérséklet és a fényerő.
Ezeken felül még néhány kiegészítő dekorációs és funkcionális lámpát ajánlottunk Ügyfelünknek, amik beépítésre kerültek.

A képek magukért beszélnek, a visszajelzések pedig pozitíva. Javasoljuk élőben megnézni a helyszínt és megkóstolni az étterem különlegességeit! 
Pincészet honlapja: https://hvp.hu/