Ebben a házban az elegáns csillogó kiegészítők az arany különböző árnyalataiban élénkítik a bézses felületeket és fa padlót. Általában olyan lámpákra volt itt igény, ami önmagában dekoratív jelenség akkor is, amikor le van kapcsolva a világítás. Ez igaz az összes helyiségre kivéve a folyosót és a konyhát.

Hangulatában modern köntösbe öltöztetett art deco lámpákat helyeztünk el ebben az otthonban, néhány technikai lámpa kivétel ez alól. A konyha és folyosó helységekben fontos szempont volt, hogy erős, cserélhető LED fényforrás kerüljön be. Továbbá fontos volt a fényerőszabályzás, más néven dimmelhetőség, hogy a tulajdonosok hangulatukhoz igazíthassák a lámpák fényerejét. Egy fali szerelvénnyel felerősíthető illetve levehető a fényforrás ereje, így könnyedén hangulatfényre tudjuk módosítani a korábbi fényerősséget.

A kültéri világítás is része volt a teljes világítás megtervezésének. Olyan lámpákra volt megrendelőinknek szüksége, amik általános fényt adni, úgynevezett szórt fényt, nem pedig pontszerű világítást adnak. Egy olyan lámpa családot javasoltunk, ami több méretben is kapható, illetve mozgásérzékelővel egybe épített verziója is létezik. Ez utóbbi azért fontos és kényelmes, mert a bejárati ajtó tipikusan olyan pont, ahol jó fényre van szükség, amikor megérkezünk és keressük a kulcsot táskánkban, viszont pont elég az a néhány perc amire be lehet állítani az automatikus felkapcsolódást. A tető színéhez igazodni kellett és az alapvető formákhoz, hogy stílusában illeszkedjen a lámpa a már kialakított külsőhöz.