Ebben a letisztult, modern házban finom árnyalatok uralkodnak, ebből adódóan hangsúlyos lámpákat igényeltek a helyiségek. A fekete lámpák tökéletes kontrasztot jelentettek megjelenésükben. Természetesen közben a funkcióra is figyelni kellett, hogy az adott felület milyen fényt igényel ahhoz, hogy megfelelően tudják használni a tulajdonosok.

Az étkező asztal fölött helyi világítás szükséges, míg a nappaliban egy központi lámpa megfelelő ahhoz, hogy egy jó általános fényt kapjunk. A konyha szintén külön világítást kapott a konyhaszekrény felső szekrénye aljába épített fénycsík mellett a mennyezetre is javasoltunk fényforrást.

Ugyanígy szükséges a fürdő helyiségekbe, ágytámlákhoz, gardrób szobába olyan lámpatest, ami illeszkedik a falfelülethez, egyéb kiegészítőkhöz.

A kültéri világításnak is meg vannak a maga szempontjai. A két irányba világító lámpák jó általános fényt biztosítanak a ház köré, hogy a sötétben is körbejárható legyen a ház. A teraszra azonban szükséges direkt fény, ami helyi világítást nyújt a közösségi élethez. A bejárat szokott megkülönbözetett fényt kapni, ami legjobb esetben beépített mozgásérzékelővel felszerelt, így érkezéskor nem szükséges felkapcsolni a lámpát.