Ebbe az új építésű házba a legmodernebb konyhát tervezte tulajdonosa. Mivel szeretnek időt tölteni a főzéssel, ezért a ház részeként tekintenek a konyhára, kényelmesre tervezték bárszékekkel és hangulat fényekkel. Ezek közül van amelyik állítható színű, hogy a megfelelő hangulathoz illeszkedjen. A pultot 4000 Kelvin színhőmérsékletű LED szalaggal világítottuk meg, hogy a legjobb színvisszaadási fényt kapja az étel, amivel dolgoznak. Egy különleges páraelszívó került a főzőlap fölé, ami beépített világítással rendelkezik. Dekoratív üveglapok élvilágítást kaptak, melyen dísztárgyak jelennek meg.

Ebben a házban különböző dizájn lámpák is kaptak helyet, érdekesség, hogy a mennyezetet nem lehetett bekábelezni elektromos vezetékekkel a nappaliban és étkezőben, ezért a falról kellett megoldani a világítást.

A kertben álló és fali lámpák adják a fényt. A fali lámpák irányfényt adnak ahhoz, hogy a házat körbe lehessen járni naplemente után is, az álló lámpák pedig megközelítőleg 3 méter sugarú körben világítják meg a növényzetet és a járdát.