Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendenek a dizájnos falburkolatok és egyre több lakberendező, látványtervező illeszti be munkáiba.

Amellett, hogy rendkívül dizájnos a lamella használta, a lamelio gondol a környezetre is, így anyagát tekintve 92%-ban újrahasznosított PS műanyagból készül, amiből kifolyólag az anyaga tartós, könnyen tisztán tartható, hosszú élettartamú. Otthonunk berendezésénél fontos szempont, hogy a termék időtálló, praktikus és különleges legyen.

 

 

 

 

Kollekciók:

 

 


 

Az OLMO kollekciót alkotó lamellák bordáinak szélessége 3 cm, mélysége csupán 1,2 cm, így nem foglalnak el sok helyet a térből.

A kollekció fekete színben és a tölgy két árnyalatában kapható.

 

OLMO craft oak II falpanel

 

Fedezd fel a Lamelio legújabb termékeit online katalógusaiban:  » ONLINE-KATALOG-LAMELIO-2022.pdf (google.com)

 

 


 

Te is Tervező vagy?

 

 

Igényes szolgáltatóként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha lehet ajánlani valakit prémium kategóriában, akkor mi az Lamelio gyártót választjuk!

Érdemes tudni, hogy nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk tervező partnerünk és ügyfele igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen hasznos nagy alapterületű bemutatótermünkben, ahol a kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.

Ha még nem vagy partnerünk, de szeretnél velünk dolgozni kattints ide!