A mágneses sínrendszer előnyei:

 

  • a meglévő kiállásokhoz nem kell igazodnunk
  • egy elektromos kiállás egy hosszabb szakaszhoz is elég
  • egy-egy elhelyezett lámpafej mágneses kialakítása miatt könnyen levehető, áthelyezhető és bármennyi feltehető belőlük, utólag is
  • a sín számos alakzatban elhelyezhető a különböző alkatrészek használatával, egyes elemei falra is tehetőek
  • a rendszernek falon kívüli és állmennyezetbe süllyesztett változata is van 
  • a működéshez csak a sínre, transzformátorra, betápra, lámpafejekre és végzáróra van szükség - ezeket igény szerint lehetséges kiegészíteni függesztő és összekötő elemekkel is

 

 

A Maytoni 48V feszültségű egyfázisú mágneses sínrendszere elhelyezhető mennyezeten, mennyezetbe süllyesztve és mennyezetre függesztve is, valamint falon is biztonságosan levezethető. A transzformátor elhelyezése mindenképp állmennyezetben vagy bútorban szükséges. Egyfázisú kötése miatt a lámpatestek egyszerre kapcsolhatók és szabályozhatók. Az összekötő elemek használatával tetszőleges hosszra és alakzatra tervezhető.

A Maytoni mágneses sínrendszernek két kedvelt termékcsaládja van, az Exility és a Radity.

 


 

Exility:

A mennyezetre rögzített változatnak a sín 52 mm magas és 23.5 mm széles. A mennyezetbe süllyeszthető változata 46 mm magas, ez a rész van az állmennyezetbe építve és ugyancsak 23.5 mm széles. Lámpafejei kompatibilisek mind a mennyezeten kívüli és süllyesztett változatokkal is. Mindkét változat két méretben kapható 1 és 2 méter méretben, a sín és minden hozzátartozó kiegészítője fekete színben elérhető. Ennek a két változatnak bizonyos fejei állítható színhőmérsékletűek, emellett pedig kapható egy lámpafej, amelynek sugárzási szöge 4 változatban létezik 15 fok, 24 fok, 36 fok és 50 fokban.

 


 

Radity:

Ez a fajta sínrendszer csak mennyezetre rögzíthető, mérete viszont eltér az előzőkétől, elegánsabb 5 mm magas és 25 mm széles. Választható kiegészítő elemeivel, ez a fajta is különböző alakzatban tehető fel és falra is lefuthat. Hosszúságban ez a változat is két méretben kapható 1 és 2m, a sín és minden hozzátartozó kiegészítője viszont fekete és fehér színben is érhető el. Lámpafejekből választható szórt fényt adó hosszabb, vagy spot.

 


 

Fedezd fel a legújabb termékeket az online katalógusunkban: » EU_technical_2023.indd (deborah.hu)

 


 

 

Te is Tervező vagy?

Munkánkra igényes cégként olyan márkákat preferálunk, melyek teljeskörű megoldásokat kínálnak néhány hét szállítási idővel. Ha technikai kérdés merül fel, abban is szívesen segítünk! 

Érdemes tudni, hogy nálunk lehetőség van időpont foglalásra, amikor kiemelten figyelünk tervező partnerünk és ügyfele igényeire. Hiszünk a személyes találkozásban, egyeztetésben, ami különösen releváns nagy alapterületű bemutatótermünkben. A kiválasztott lámpákat azonnal be is tudjuk mutatni működés közben.

Ha még nem vagy partnerünk, de szeretnél velünk dolgozni kattints ide!