0

Az Elektrocentrum Kft. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, mely az épületvillamosság teljes területét felölelve belföldi értékesítésre jött létre. A 25 éve indult vállalkozás a kezdeti kiskereskedelemről folyamatosan tért át a nagykereskedelem területére. Villamossági anyagok forgalmazása mellett lámpa értékesites 

További fejlesztésünk: Ebben az évben lebontottuk az utcafronti épületünket, és a helyén már épül egy új, mélygarázzsal ellátott világítástechnikai szalon. Terveink szerint 2017 évvégén fog elkészülni, ahol exkluzív bel és kültéri lámpákat, világítástechnikai rendszereket szeretnénk bemutatni. Új szolgáltatásunk lesz a világítás és intelligens rendszerek tervezése. Ha elkészül utcai épületünk, méltóan fogja képviselni ez Elektrocentrum Kft. értékeit. 

Szolgáltatásaink: Minden, ami ma egy nagykereskedéstől elvárható. Kiszállítás, projekt kezelés, árajánlatkészítés, kedvező árkialakítás vevőre szabva. Saját belső parkolónkban helyet biztosítunk vásárlóink gépjárműveinek. Megújult Web oldalunk reméljük nagy segítséget nyújt vásárlóink és érdeklődőink tájékoztatásában, de munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre.

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 19 980 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 19 980 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz